Vanliga frågor & svar

Hur installerar man utomhusduschen?

Uteduschen är otroligt enkel att installera och kräver bara några skruvar. Det är viktigt att duschen är skyddad från regn för att förlänga livslängden. Det är en bra idé att bygga ett litet tak/skydd till duschen, som sitter 40 cm ovanför med fri luft upptill och 10-20 cm vid sidorna. När utomhusduschen är monterad kan gasol- och duschutrustning slås på. Då är utomhusduschen klar för användning.

Vad ingår i utomhusduschen?

Vår utomhusdusch kräver bara en gasolslang och regulator, samt två st. 1,5V D -batterier. gasolslang och regulator, kan köpas i vår webbshop. Ett standard duschhuvud till utomhusduschen ingår. Om du vill uppgradera duschupplevelsen och utseendet på duschen, kan olika extra duschhuvuden också köpas på webbplatsen.

Vad är skillnaden mellan sommar- och vinterinställningarna?

När utomhusduschen står på “sommar” - blir vattnet inte mer än 35 grader varmt, för att spara på gasolförbrukningen. Om du vill ha en högre temperatur kan du enkelt att byta till vinterinställningen, som kan ger dig upp till 60 grader varmt vatten.

Hur snabbt leveras produkterna från udebruser.dk?

Udebruser.dk skickar med Post Nord och har 1-3 dagars leveranstid. Beställningar köpta innan kl. 15 skickas samma dag och du får då produkten dagen efter.