Handelsvillkor

Betalning

Udebruser.dk tar emot betalning med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard och JCB. Betalningen dras endast från ditt konto när varan har skickas.

Alla belopp är i DKK. Danska kronor och är inkl. moms.

Udebruser.dk använder en godkänd betalningsserver som krypterar all din kortinformation med SSL (Secure Socket Layer)-protokoll. Det betyder att din information inte kan läsas av obehöriga.

Vid restorder kan vi i vissa fall ta ut pengarna innan – om tillståndet att ta ut pengar på ditt kort upphör att gälla.

Om du har frågor om detta, tveka inte att kontakta oss.

 

Leverans

Under högsäsong förväntas leveranstiden ligga mellan 3-5 arbetsdagar

 

Reklamationrätt

En 2-årig reklamationsrätt ges i enlighet med den danska köplagen. Vår reklamationsrätt gäller materialfel och/eller fel vid tillverkning.

Reklamationer gäller inte för fel eller skada som orsakats av felaktig användning av produkten / tjänsten – då skickas produkten tillbaka till kunden.

Vid reklamation ber vi dig vänligen skicka beställningsnummer och beskrivning av felet till kundeservice@udebruser.dk, om produkten fungerar fullt ut eller om felet kan åtgärdas skickas produkten tillbaka till kunden, enligt köplagen. Vid ett försök att reparera produkter själv upphör reklamationsrätten.

Udebruser.dk kommer att täcka returkostnader i rimlig omfattning.

Vid betydande ombyggningar till t ex uppvärmning av pooler, värmesystem i fönsterputsbilar etc. - förfaller kundens reklamationsrätt.

Om Udebruser.dk Aps tar emot reklamationsprodukter, där det upprepade gånger kan dras slutsatsen att produkten fungerar – kommer fraktkostnader att debiteras + en avgift på 500 kr. ex. moms.

 

Vid returnering

Förfrågningar samt reklamationer skickas till:

udebruser.dk APS

info@utedusch.se

Tværvej 2, DK-9240 Sebbersund, Danmark

DK-9200, Aalborg

 

Paket som skickas med mottagaren betalar accepteras inte.

Vi rekommenderar att du skyddar gasolvattenberedaren från vind och väder – för att uppnå optimalt skydd. Gasolvattenvärmare som placeras utan skydd mot vind och väder omfattas inte av reklamationsrätten.

 

Återbetalning

Om en återbetalning har godkänts, ber vi dig skicka dina bankuppgifter så att vi kan överföra det överenskomna beloppet.

 

Ångerrätt

Det är 14 dagars full returrätt på varor som har köpts i vår webbshop.

Perioden beräknas från den dag du mottog beställningen. Ångerrätten förfaller för produkter som har testats.

Returkostnader bärs av köparen, om inte annat överenskommits.

Ångerköpet ska rapporteras till oss senast 14 efter köpet och du ska returnera försändelsen senast 14 dagar efter ångerköpet har godkänts.

Meddelande om ångerköp ska ges skickas via mejl till kundeservice@udebruser.dk. I meddelandet ska du göra klart för oss att du vill utnyttja din ångerrätt.

Objektets skick när du skickar tillbaka den

Du ansvarar endast för försämring av föremålets värde, vilket beror på annan hantering än vad som är nödvändigt för att bestämma artikelns art, egenskaper och hur det fungerar. Med andra ord – du kan prova varan på samma sätt som om du hade provat den i en fysisk butik.

Om varan har provats utöver det som beskrivs ovan anser vi att den används, vilket innebär att du vid köpets annullering endast får en del eller ingen av köpesumman tillbaka, beroende på varans kommersiella värde.

Annonser:

Vi förbehåller oss rätten till prisfel i onlineannonser, som visas på Google eller Facebook. Udebruser.dk har rätt att annullera beställningar med prisfel, på grund av prisfel.